Tel.:
China Op zwaar werk berekende Stortplaatsvrachtwagen fabrikant
SINO VEHICLE & EQUIPMENT COMPANY LTD

Creeer meer waarde en rijkdom door onze kwaliteitsproducten en professionele oplossingen.

 

Thuis ProductenDe Vrachtwagen van het Wreckerslepen

van de de Vrachtwagencvst80 Wrecker vrachtwagen van het 20 ton Handhowo Wrecker Slepen van de de Wegredding Auto 35M Boom

van de de Vrachtwagencvst80 Wrecker vrachtwagen van het 20 ton Handhowo Wrecker Slepen van de de Wegredding Auto 35M Boom

  • 20 ton Manual HOWO Wrecker Tow Truck CVST80 Wrecker truck Road Rescue Car 35M Boom
  • 20 ton Manual HOWO Wrecker Tow Truck CVST80 Wrecker truck Road Rescue Car 35M Boom
  • 20 ton Manual HOWO Wrecker Tow Truck CVST80 Wrecker truck Road Rescue Car 35M Boom
  • 20 ton Manual HOWO Wrecker Tow Truck CVST80 Wrecker truck Road Rescue Car 35M Boom
 • 20 ton Manual HOWO Wrecker Tow Truck CVST80 Wrecker truck Road Rescue Car 35M Boom

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA CNHTC
  Merknaam: CIVL
  Certificering: ISO 9001-2000
  Modelnummer: CVST80

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 EENHEID
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Naakt
  Levertijd: Binnen 20-30 dagen na het ontvangstbewijs van de storting
  Betalingscondities: L/C, T/T
  Levering vermogen: 100 eenheden per week
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Merk: HOWO Kleur: Klantgericht
  Brandstoftype: Diesel Nuttige lading: 20 TON
  Productnaam: De Vrachtwagen van het Wreckerslepen Transmissietype: Hand
  Hoog licht:

  heavy duty tow trucks

  ,

  tow truck wrecker

   

  van de de Vrachtwagencvst80 Wrecker vrachtwagen van het 20 ton Handhowo Wrecker Slepen van de de Wegredding Auto 35M Boom

   

  Wrecker wordt door ons bedrijf met slepenlichaam ST80 veroorzaakt dat op type II van SINOTRUCK chassis wordt geïnstalleerd.

  Het slepenlichaam wordt samengesteld uit sub-kader, boomrotator, boom, onder-lift, kraanbalken en toolbox. Bovendien wordt het voorbereid met vele soorten werkende toebehoren. Alle het werk acties zijn volledig hydraulische gecontroleerd, en elke functie van wrecker, zoals verhoging, uitbreiding, het trekken, het opheffen en omwenteling, kan van de Controlepost worden gecontroleerd die in compartimenten van beide kanten van het lichaam wordt gevestigd.

   

   

   

  Specificatie:

   

  Wreckermodel CV5250TQZCZ
  Chassismodel ZZ1257M5847C
  Overzichtsdimensie (L×W×H) mm 10575×2495×3640
  Wielbasis mm 5825+1350
  Nr van Band 10
  Specificatie van Band 12.00-20
  Benaderingshoek/Vertrekhoek 15°/16°
  Vooroverhangend gedeelte Achteroverhangend gedeelte mm 1560/1840
  Reorganiseer en Uitrustingskwaliteit kg 23710
  Boom Max. Opheffende Massa kg 20000
  Uitbreidingsslag mm 3510
  Max. het Opheffen Hoogte mm 9500
  Max. Neigingshoek 50°
  Roterende Hoek 360°
  Waaier van Neigingshoek 50°
  Onder Lift Max. Opheffende Massa kg 16000
  Het schatten Opheffende Massa kg 7000
  Het schatten Opheffende Massa volledig Uitgebreid kg 4600
  Max. Efficiënte Lengte mm 2980
  Uitbreidingsslag mm 1640
  Waaier van Neigingshoek -9°~93°
  Het vouwen van Hoek 102°
  Kraanbalken Het steunen van Kracht KN 4×147
  Longitudinale Spanwijdte tussen Voorkraanbalk en Achterkraanbalk (mm) 6300
  Transversale Spanwijdte van Voorkraanbalken (mm) 5110
  Transversale Spanwijdte van Achterkraanbalken mm 4225
  Het schatten Slepende Massa kg 30000
  Het schatten Trekkend Kracht van Kruk KN 2×100
  Lengte van Kabelkabel m 40
  Aandacht: Het chassis met gelijkaardig specificatiestype II is beschikbaar om te kiezen.

  van de de Vrachtwagencvst80 Wrecker vrachtwagen van het 20 ton Handhowo Wrecker Slepen van de de Wegredding Auto 35M Boom 0van de de Vrachtwagencvst80 Wrecker vrachtwagen van het 20 ton Handhowo Wrecker Slepen van de de Wegredding Auto 35M Boom 1van de de Vrachtwagencvst80 Wrecker vrachtwagen van het 20 ton Handhowo Wrecker Slepen van de de Wegredding Auto 35M Boom 2

   

  Beschrijving:

   

  1. De weg wrecker vrachtwagen is toegepaste Amerikaanse technologie, met sterke uitvoerbaarheid en goede prijs. Het verkoopvolume stijgt snel de laatste jaren.

  2. Onze weg wrecker vrachtwagens zijn verdeeld in verscheidene reeksen, verwijdering van de platformweg, minidegenen, en zware degenen. Zij hebben wereld geavanceerde technologie goedgekeurd en vele wereldcliënten van Amerikaans, Afrikaans, Europa enz. verzorgd.

  3. De hoofddelen van het voertuig zoals underlift en bomen zijn goedgekeurd het hanteren van HG70 staal met hoge weerstand.

   

   

  Voordelen:

   

  (1). Verzeker de intensiteit en de sterkte hiervan.

  (2). Het verminderen van het randgewicht zodat het brandstofverbruik verminder.

   

   

  Functie van Elk Deel:

   

  Het slepenlichaam wordt samengesteld uit sub-kader, onder-lift, boom, boom roterende apparaat, kraanbalken en toolbox.

  (a) het sub-kader is de stichting voor elk slepenlichaamsdelen. Het gewicht van slepenlichaam eveneens aan sub-kader kunnen zou worden verdeeld, dat de kracht dragende voorwaarde van chassis verbeterde. Het brengt de lading naar kraanbalken over terwijl het opheffen.

  (B) de onder-Lift is hoofdassemblage voor het slepen van het werk, dat voor het opheffen van en het slepen van beschadigd voertuig wordt gebruikt. Het kan zich vouwen, opheffen, neigen, door uitbreiding en intrekken van hydraulische cilinders uitbreiden en intrekken.

  (c) de Kraanbalken omvatten voorkraanbalken en achterkraanbalken. De belangrijkste functie is de stabiliteit van wrecker te verbeteren en het overbelasten van banden te vermijden wanneer wrecker opheft en beschadigde voertuigen trekt. De kraanbalk zou vlak en verticaal kunnen worden uitgebreid en worden ingetrokken om aan verschillende grondvoorwaarde aan te passen.

  (d) Toolboxes worden gevestigd bij rechterkant en linkerkant van wreckerlichaam, die voor opslagdelen en toebehoren worden gebruikt. De besturingsgrepen zijn geïnstalleerd in achtertoolboxes van wreckerlichaam.

  (e) de centrale wartelschakelaar is voor het verbinden van oliepijpleiding, luchtpijpleiding en kring van hoger lichaam met lager lichaam. Het wordt samengesteld uit buitenlaag, wartelassemblage, elektro geleidende ring en verbindingen. De wartelassemblage wordt verbonden aan sub-kader. De hydraulische olie vloeit door de binnenolieleiding in de oliegroef van externe wartelassemblage, en dan vloeit het door het oliegat van buitenlaag in elk deel van hoger lichaam.

  is het de Boom roterende apparaat (van F) geïnstalleerd bij draaipuntplatform. Het bestaat uit centrale roterende motor, hydraulisch gecontroleerd rem en snelheidsreductiemiddel. De drukolie van toestelpomp drijft de motor rond te draaien. Nadat de draaiende snelheid wordt verminderd en de torsie wordt verhoogd, leidt het draaien van motor tot het runnen van roterende steun. En de roterende steun drijft boom te veranderen. De buitenring van roterende steun wordt verbonden aan het draaien van delen en de binnenring wordt verbonden aan grondplaat van sub-kader.

  (g) de Boomassemblage is voor het opheffen van beschadigd voertuig. Het is geïnstalleerd bij de basis van omwentelingsplatform. Het kan liften, breidt, trekt en roteert 360° uit in. Twee individuele krukken zijn geïnstalleerd bij de voorzijde van boom. De kruk is planetarische tandwieloverbrenging. Het beschadigde voertuig zou kunnen worden opgeheven, getrokken, omgekeerd door de boom werkte met krukken samen.

  (h) de Vlieger is de steun om bar aan te steken. De lichte bar is over het en de lage lichte bars kunnen mensen waarschuwen en de voertuigen, de vlieger maakt ook een bescherming aan de cabine van achterneerstorting.

  (I) de toebehoren zijn de hulpmiddelen om wrecker te helpen het reddingswerk beëindigen. Zij passen aan vele soorten voertuig met inbegrip van minibus en een andere auto's in andere methoden.

   

  Contactgegevens
  SINO VEHICLE & EQUIPMENT COMPANY LTD
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  SINO VEHICLE & EQUIPMENT COMPANY LTD
  Road van No.2999qi Zhou, Jinan, China.
  Tel.:86-531-59536616
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Op zwaar werk berekende Stortplaatsvrachtwagen Leverancier. © 2014 - 2021 heavyduty-trucks.com. All Rights Reserved.